Kilpailukeskus ja pysäköinti

Kilpailukeskus sijaitsee Piikkiön Kehityksen kerhotalolla, Piikkiössä, Lystiläntie 21, 110-tien läheisyydessä.

Autojen pysäköinti Piikkiön keskustassa Pontelan nuorisotalon läheisyydessä, Pontelantie 6, n 1,2 km päässä kilpailukeskuksesta. Pysäköintialueelta on opastus kilpailukeskukseen.

Kilpailukeskuksessa on wc-tilat, mutta ei pukuhuoneita. Kilpailun järjestäjän toimesta on varustesäilytykselle rajallinen tila ulkona.

Lähtöpaikka ja reitti

Lähtöpaikka sijaitsee kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Reitit kulkevat Linnavuoren retkeilyalueella polkua pitkin.  Juostavat matkat ovat 12 km, 8 km sekä 4 km. Yksi kierros on n 4 km pitkä ja pitemmät matkat juostaan useampana kierroksena. Lapsille on lyhyempi, noin 1 km matka. Reittikartat ovat esillä kilpailukeskuksessa. Reitit on merkitty puihin kiinnitetyin nauhoin.

Aikataulu

17.30  Kilpailukeskus aukeaa

18.00  Lasten juoksun 1km lähtö

18.30  Yhteislähtö 4km, 8km ja 12 km

19.45  Palkintojenjako ja arvontapalkinnot

20.00  Kilpailukeskus sulkeutuu

Toiminta kilpailuissa

Osanoton varmistus ja numeron haku tapahtuvat kilpailuinfosta, lähtöalueen läheisyydestä klo 17.30-18.20 välisenä aikana. Numerolapun on oltava kilpailun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Infosta saat kilpailumateriaalin mukana numeron kiinnitykseen tarkoitetut hakaneulat. Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Kilpailijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa kilpailijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on 0505820084. Kilpailussa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa kilpailijat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa kilpailunjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman kilpailijan erillistä suostumusta.

Ajanotto ja tulokset

Kilpailija käyttää koko kilpailun ajan järjestäjän toimesta annettua kilpailunumeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Kilpailuun lähtö tapahtuu massalähtönä, kaikki sarjat ja matkat lähtevät samaan aikaan. Kilpailun tulokset tulevat kilpailukeskuksen tulostaululle kilpailun päätyttyä sekä internettiin www.turkutrailcup.com.

Palkinnot

Nopeimmille TTC-muffinssi. Arvontapalkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila kilpailun ajaksi lähtö- ja maalialueen yhteyteen.  WC-tilat ovat käytössä.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Kilpailijoille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksukilpailuun osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy kilpailuinfosta.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

 

Lasten juoksumatka on ilmainen.

Ota mukaan tosite maksutapahtumasta kansliaan varmistusta varten!

Osallistumismaksun voi myös maksaa Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä paikan päällä. Maksu ilmoittautumiajankohdan mukaan 15e/20e.

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com