Tapahtumakeskus ja pysäköinti

Tapahtumakeskus sijaitsee Piikkiön Kehityksen kerhotalolla, Piikkiössä, Lystiläntie 21, 110-tien läheisyydessä.

Autojen pysäköinti Piikkiön keskustassa Pontelan nuorisotalon läheisyydessä, Pontelantie 6, n 1,2 km päässä tapahtumakeskuksesta. Pysäköintialueelta on opastus kilpailukeskukseen.

Tapahtumakeskuksessa on wc-tilat, mutta ei pukuhuoneita. Tapahtuman järjestäjän toimesta on varustesäilytykselle rajallinen tila ulkona.

Lähtöpaikka ja reitti

Lähtöpaikka sijaitsee tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Reitit kulkevat Linnavuoren retkeilyalueella polkua pitkin.  Juostavat matkat ovat 12 km, 8 km sekä 4 km. Yksi kierros on n 4 km pitkä ja pitemmät matkat juostaan useampana kierroksena. Lapsille on lyhyempi, noin 1 km matka. Reittikartat ovat esillä tapahtumakeskuksessa. Reitit on merkitty puihin kiinnitetyin nauhoin.

Aikataulu

17.30  Tapahtumakeskus aukeaa

18.00  Lasten juoksun 1km lähtö

18.30  Yhteislähtö 4km, 8km ja 12 km

19.45  Palkintojenjako ja arvontapalkinnot

20.00  Tapahtumakeskus sulkeutuu

Toiminta tapahtumassa

Osanoton varmistus ja numeron haku tapahtuvat infosta, lähtöalueen läheisyydestä klo 17.30-18.20 välisenä aikana. Numerolappu on oltava juoksun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Infosta saat tapahtumamateriaalin mukana numeron kiinnitykseen tarkoitetut hakaneulat. Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Juoksijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa juoksijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on 0505820084. Tapahtumassa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa osallistujat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman osallistujan erillistä suostumusta.

Ajanotto ja tulokset

Osallistuja käyttää koko juoksun ajan järjestäjän toimesta annettua numeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Tapahtuman lähtö tapahtuu massalähtönä, kaikki sarjat ja matkat lähtevät samaan aikaan, lasten lähtöä lukuun ottamatta. Tapahtuman tulokset tulevat tapahtumakeskuksen tulostaululle tapahtuman päätyttyä sekä internettiin www.turkutrailcup.com.

Palkinnot

Nopeimmille TTC-muffinssi. Arvontapalkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila tapahtuman ajaksi lähtö- ja maalialueen yhteyteen.  WC-tilat ovat käytössä.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Osallistujille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksutapahtumaan osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy lähtö/maalialueelta.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Lasten juoksumatka on ilmainen.

Ota mukaan tosite maksutapahtumasta kansliaan varmistusta varten!

Osallistumismaksun voi myös maksaa Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä paikan päällä. Maksu ilmoittautumiajankohdan mukaan 15e/20e.

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com