Tapahtumakeskus ja pysäköinti

Tapahtumakeskus sijaitsee Piikkiön Kehityksen kerhotalolla, Piikkiössä, Lystiläntie 21, 110-tien läheisyydessä.

Autojen pysäköinti Piikkiön keskustassa Pontelan nuorisotalon läheisyydessä, Pontelantie 6, noin 1,2km:n päässä tapahtumakeskuksesta. Pysäköintialueelta on opastus kilpailukeskukseen.

Tapahtumakeskuksessa on wc-tilat, mutta ei pukuhuoneita. Tapahtuman järjestäjän toimesta on varustesäilytykselle rajallinen tila ulkona.

Lähtöpaikka ja reitti

Lähtöpaikka sijaitsee tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Reitit kulkevat Linnavuoren retkeilyalueella polkua pitkin.  Juostavat matkat ovat 11km, 7,5km sekä 4km. Yksi kierros on n. 4km pitkä ja pitemmät matkat juostaan useampana kierroksena. Kierrokset juostaan vastapäivään. Lapsille on tarjolla ilmainen oma rata, joka on noin 1km mittainen. Reittikartat ovat esillä tapahtumakeskuksessa ja nettisivullaReitit on merkitty puihin kiinnitetyin kreppinauhoin. 

Alustava aikataulu

17:30  Tapahtumakeskus aukeaa

18:00  Lasten juoksun 1km lähtö

18:30  Yhteislähtö 4km, 7,5km ja 11km

Toiminta tapahtumassa

Osanoton varmistus ja numeron haku tapahtuvat infosta, lähtöalueen läheisyydestä klo 17:30-18:20 välisenä aikana. Numerolappu on oltava juoksun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Infosta saat tapahtumamateriaalin mukana numeron kiinnitykseen tarkoitetut hakaneulat. Muistakaa palauttaa numerolaput hakaneuloineen juoksun jälkeen. Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Juoksijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa juoksijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on 0505820084. Tapahtumassa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa osallistujat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman osallistujan erillistä suostumusta.

Ajanotto ja tulokset

Osallistuja käyttää koko juoksun ajan järjestäjän toimesta annettua numeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Numerot kerätään maalissa. Tapahtuman lähtö tapahtuu massalähtönä, kaikki sarjat ja matkat lähtevät samaan aikaan, lasten lähtöä lukuun ottamatta. Tapahtuman tulokset tulevat tapahtumakeskuksen tulostaululle tapahtuman päätyttyä sekä internettiin www.turkutrailcup.com.

Palkinnot

Sarjojen kolmelle nopeimmalle TTC-muffinssi. Arvontapalkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Arvontapalkinnot tarjoaa Scandinavian Outdoor.

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila tapahtuman ajaksi lähtö- ja maalialueen yhteyteen. WC-tilat ovat käytössä.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Osallistujille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksutapahtumaan osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy lähtö/maalialueelta.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen oheisesta linkistä

Paikan päällä voi ilmoittautua vielä 18:20 asti.

Ilmoittautumiset maksetaan RastiPiikkiön tilille: FI61 4714 1020 1217 91 (osallistujan nimi viestikenttään).

3.6. jälkeen maksaneiden pyydetään ottamaan maksukuitti mukaan.

Osanottomaksut:

3.6. mennessä ilmoittautuneille 15€.

4.6. – 10.6. klo 18:20 mennessä ilmoittautuneille 20€.

Paikan päällä maksu käteisellä, kortilla, ePassi, Smartum setelit/mobiilimaksu.

Lasten matka on ilmainen.

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com