Sijainti

Parmaharju Trail juostaan kauniin luonnon vain n. 10 km Turusta Hämeenlinnan suuntaan. Osoite tapahtumapaikalle: Bränikkäläntie 66, 21420 Lieto

Reitti

Juostavat matkat ovat 10km ja 20km. 10km:n reitti kulkee pääosin Parmaharjun latupohjia ja luontopolkuja pitkin, enimmäkseen kuitenkin poluilla. Erikoisuutena viimeisellä kilometrillä noustavat hyppyrimäen portaat! Pidempi matka juostaan kahtena 10km:n lenkkinä. Reittikartta ja tarkempi reittikuvaus ovat esillä netissä sivulla ”Reittikartta ja -kuvaus”. Reitit on merkitty puihin kiinnitetyin nauhoin.

Juomapiste

Juomapiste reitin puolivälissä ja maalissa. Juomana vettä.

Aikataulu

 

Toiminta tapahtumassa

Numeron haku infosta klo 10.00-10.45 välisenä aikana. Numerolapun on oltava koko ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Numerolapun mukana jaetaan kiinnitystä varten tarkoitetut hakaneulat. Numerolaput kerätään maalissa.

Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Kilpailijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa kilpailijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on +358408671105. Tapahtumassa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa juoksijat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa kilpailunjärjestäjää tuottamaan kuvamateriaalia ilman kilpailijan erillistä suostumusta.

Ajanotto ja tulokset

Kaikki sarjat lähtevät matkaan samaan aikaan. Käsiajanoton vuoksi numerolapun on oltava näkyvissä maaliin tultaessa. Tulokset tulevat internettiin www.turkutrailcup.com

Palkinnot

Osakilpailussa arvotaan palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Kaikkien sarjojen kolmelle nopeimmalle TTC-muffinssit! Osakilpailun palkinnot noudettavissa infosta heti maaliintulon jälkeen.

Pukeutumistilat ja suihkut

Parmaharjun remontin takia yksi yhteinen pukuhuone kilpailijoiden käytössä. Suihkut ovat kokonaan poissa käytöstä remontin vuoksi.

Kisakahvio

Kisakahviossa kahvia ja pientä purtavaa

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Juoksijoille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksutapahtumaan osallistumisen!

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 10.10.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella.
Ennakkoilmoittautumismaksu on 15€.

11.10. alkaen jälki-ilmoittautumismaksu on 20 €. Ilmoittautumislomake sulkeutuu 13.10. klo 20.  Paikan päälläkin on vielä mahdollista ilmoittautua, tämä pitää tehdä viimeistään klo 10.45.

Ilmoittautuminen maksetaan Liedon Parman tilille FI37 4309 1050 0170 01.

8.10. jälkeen maksaneiden tulee ottaa mukaan tosite maksutapahtumasta varmistusta varten!

Paikan päällä maksu käteisellä tai Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja Smartum-mobiilimaksulla. Myös ennakkoilmoittautumisen voi maksaa Smartum-seteleillä tapahtumapäivänä, maksu ilmoittautumisajankohdan mukaan.

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com