TAPAHTUMAKESKUS JA PYSÄKÖINTI

Tapahtumakeskus on Maarian Mahdin urheilutalolla, osoitteessa Paimalantie 305, 20380 Turku. Pysäköintipaikat sijaitsevat urheilutalon läheisyydessä, pysäköintipaikat sijaitsevat niitetyllä pellolla. Pysäköintiin on viitoitus Paimalantieltä ja liikenteenohjaus sekä Turun että Jäkärlän suunnasta saapuville.

REITTI JA JUOMAPISTEET

Maaria trail alkaa Myllyojan sillan vierestä, lähtöpaikalle on viitoitus kilpailukeskuksesta. Viitoitusnauhat ovat valkoisia ja suurimmassa osassa on tekstipainatus. Matka urheilutalolta lähtöpaikalle on noin 800 m. Reitti kulkee Maarian altaan itäpuolisessa metsässä kiertäen joko 5.6 km tai 10 km pituisen lenkin. 20 km sarjassa pidempi lenkki kierretään kahdesti. Matkat ovat suuntaa antavia. Kilpailijan on noudatettava viitoitettua reittiä. Reitin varrella on kilometritaulut noin kilometrin välein. Reittikartta on nähtävillä kilpailukeskuksessa. Juomapisteitä reitin varrella on kaksi ja ne on merkitty kilpailukeskuksessa nähtävään reittikarttaan. Ensimmäinen on n. 2.5 km kohdalla ja toinen n. 7.5 km kohdalla. Juomapisteillä tarjotaan vettä ja mehua sekä suolakurkkuja ja rusinoita. Omille juoma-astioille on täyttömahdollisuus. Polkujuoksuun on suositeltavaa ottaa mukaan lisäksi omaa juomaa, mikäli kilpailupäivä on lämmin.

AIKATAULU

 

 

TOIMINTA KILPAILUSSA

Osanottajakohtainen kilpailumateriaali luovutetaan kisatoimistossa. Hakaneulat sisältyvät materiaaliin.  Kilpailijalla – myös retkisarjalaisilla – tulee olla mukanaan kilpailunumero koko matkan ajan. Sen tulee olla nähtävissä etupuolella joko rinnalla tai reidessä. Siirrythän ajoissa lähtöpaikalle! Retkisarjalaiset asettautuvat lähdössä joukon perään.  Lähdön jälkeen ohitukset on suoritettava huomaavaisesti, sillä ajoittain polut ovat kapeita. Pyydä tarvittaessa tilaa ohitukseen, väistä jos takana tuleva pyytää. Juomapisteillä käytä roskiksia, ethän roskaa luontoa reitin varrella.

Kilpailijan tulee auttaa tarvittaessa toista hädässä olevaa kilpailijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun ajan on 040 7190890. Kilpailussa otetaan valokuvia ja videomateriaalia. Kuvamateriaalissa kilpailijat saattavat numeroineen olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa järjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman kilpailijan erillistä suostumusta.

AJANOTTO JA TULOKSET

Kilpailussa käytetään ajanottosirullisia (RFID) kilpailunumeroita. Kilpailukeskuksessa on tulostaulu. Online- tulospalvelu on toiminnassa myös tapahtuman internetsivuilla.

PALKINNOT

Arvontapalkinnot kaikkien osallistujien kesken. Nopeimmille TutkuTrailCup-muffinssit.

VAATTEIDEN VAIHTO, PESU JA VARUSTESÄILYTYS

Kilpailukeskuksessa on erilliset naisten ja miesten suihkutilat ja pukuhuoneet (huom. rajalliset tilat), joissa varusteiden vaihto onnistuu. Saunat lämpiävät klo 12.00 lähtien. Huom! Urheilutalolle ei saa tulla nastakengillä! Urheilutalolle voi jättää varusteet säilytykseen ja arvotavaroille on kisainfossa oma paikka. Varustesäilytys omalla vastuulla.

VAKUUTUS

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Kilpailijoille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksukilpailuun osallistumisen.

ENSIAPU

Ensiapupiste on kisakeskuksessa, lisäksi juomapisteillä ja maalissa on ensiapua tarjolla. Mikäli loukkaannut matkan varrella siten, ettet pääse itse juomapisteelle / maaliin, ota yhteys ensiavun puhelinnumeroon (040 7190890).

KESKEYTTÄMINEN

Järjestäjille on ilmoitettava keskeyttämisestä maalissa, ja numerolappu palautetaan kisatoimistoon. Juomapisteiltä on tarvittaessa kuljetus maaliin. Mikäli loukkaannut matkan varrella, soita järjestäjän puhelinnumeroon, ilmoittaudu juomapisteellä tai pyydä apua toisilta.

KILPAILUKESKUKSEN PALVELUT

Kilpailunumeroa vastaan tarjoillaan keittolounas, leipää lisukkeineen, lämpimiä juomia ja mehua. Muista pitää kilpailunumero mukanasi aterioimaan tullessasi. Kilpailukeskuksessa toimii virvokkeidenmyyntipiste, maksutapana toimii käteinen.

WC:t ovat kilpailukeskuksessa.

 

PERUUTUSEHDOT