TAPAHTUMAKESKUS JA PYSÄKÖINTI

Maaria Trail juostaan lauantaina 24.elokuuta. Tapahtumakeskus on Maarian Mahdin urheilutalolla, osoitteessa Paimalantie 305, 20380 Turku. Pysäköintipaikat sijaitsevat urheilutalon läheisyydessä, pysäköintipaikat sijaitsevat niitetyllä pellolla. Pysäköintiin on viitoitus Paimalantieltä ja liikenteenohjaus sekä Turun että Jäkärlän suunnasta saapuville.

SARJAT JA MATKAT

Matkoina 6km, 10km ja 20km. Kaikilla matkoilla sarjat Naisille, Miehille ja Retki, jossa ei ajanottoa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella: http://turkutrailcup.com/maaria/ilmoittautuminen/

Ilmoittautumiset maksetaan Maarian Mahdin tilille: FI61 5710 6640 0100 02 (osallistujan nimi viestikenttään) 21.8. jälkeen maksaneiden pyydetään ottamaan maksukuitti mukaan.

Osanottomaksut (sis. sauna ja ruokailu):

21.8.2019 klo 23:59 mennessä ilmoittautuneille: 30€

22.8. – 24.8. klo 10:45: 50€
Paikan päällä maksu käteisellä.

Osallistumismaksu sisältää myös saunan ja ruokailun urheilutalolla.

Osallistumisen voi maksaa ePassilla tai Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Seteleiden luovutus paikan päällä, maksu ilmoittautumisajankohdan mukaan.

REITTI JA JUOMAPISTEET

Maaria Trail alkaa Myllyojan sillan vierestä, lähtöpaikalle on viitoitus tapahtumakeskuksesta. Viitoitusnauhat ovat sinivalkoisia. Matka urheilutalolta lähtöpaikalle on noin 800 m. Reitti kulkee Maarian altaan itäpuolisessa metsässä kiertäen joko 6 km tai 10 km pituisen lenkin. 20 km sarjassa pidempi lenkki kierretään kahdesti. Matkat ovat suuntaa antavia. Juoksijan on noudatettava viitoitettua reittiä. Reitin varrella on kilometritaulut noin kilometrin välein. Reittikartta on nähtävillä tapahtumakeskuksessa. Juomapisteitä reitin varrella on kaksi ja ne on merkitty tapahtumakeskuksessa nähtävään reittikarttaan. Ensimmäinen on n. 2,5 km kohdalla ja toinen n. 7,5 km kohdalla. Juomapisteillä tarjotaan vettä ja mehua sekä suolakurkkuja ja rusinoita. Omille juoma-astioille on täyttömahdollisuus. Polkujuoksuun on suositeltavaa ottaa mukaan lisäksi omaa juomaa, mikäli päivä on lämmin.

AIKATAULU

Numeron haku ja ilmoittatuminen paikan päällä klo 10:00 – 10:45

Lähtö klo 11:00

TOIMINTA TAPAHTUMASSA

Osanottajakohtainen tapahtumamateriaali luovutetaan infossa. Hakaneulat sisältyvät materiaaliin.  Juoksijalla – myös retkisarjalaisilla – tulee olla mukanaan numerolappu koko matkan ajan. Sen tulee olla nähtävissä etupuolella joko rinnalla tai reidessä. Siirrythän ajoissa lähtöpaikalle! Retkisarjalaiset asettautuvat lähdössä joukon perään.  Lähdön jälkeen ohitukset on suoritettava huomaavaisesti, sillä ajoittain polut ovat kapeita. Pyydä tarvittaessa tilaa ohitukseen, väistä jos takana tuleva pyytää. Juomapisteillä käytä roskiksia, ethän roskaa luontoa reitin varrella.

Juoksijan tulee auttaa tarvittaessa toista hädässä olevaa juoksijaa. Järjestäjän puhelinnumero juoksun ajan on 040 7190890. Tapahtumassa otetaan valokuvia ja videomateriaalia. Kuvamateriaalissa kilpailijat saattavat numeroineen olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa järjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman kilpailijan erillistä suostumusta.

AJANOTTO JA TULOKSET

“Käsiajanotto”, minkä vuoksi numerolapun näkyminen maaliin tullessa on tärkeää. Tapahtumakeskuksessa on tulostaulu. Online- tulospalvelu on toiminnassa myös tapahtuman internetsivuilla turkutrailcup.com

PALKINNOT

Arvontapalkinnot kaikkien osallistujien kesken. Palkinnot tarjoaa Scandinavian Outdoor. Nopeimmille Turku Trail Cup -muffinssit.

VAATTEIDEN VAIHTO, PESU JA VARUSTESÄILYTYS

tapahtumakeskuksessa on erilliset naisten ja miesten suihkutilat ja pukuhuoneet (huom. rajalliset tilat), joissa varusteiden vaihto onnistuu. Saunat lämpiävät klo 12.00 lähtien. Huom! Urheilutalolle ei saa tulla nastakengillä! Urheilutalolle voi jättää varusteet säilytykseen ja arvotavaroille on kisainfossa oma paikka. Varustesäilytys omalla vastuulla.

VAKUUTUS

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Kilpailijoille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksukilpailuun osallistumisen.

ENSIAPU

Ensiapupiste on kisakeskuksessa, lisäksi juomapisteillä ja maalissa on ensiapua tarjolla. Mikäli loukkaannut matkan varrella siten, ettet pääse itse juomapisteelle / maaliin, ota yhteys ensiavun puhelinnumeroon (040 7190890).

KESKEYTTÄMINEN

Järjestäjille on ilmoitettava keskeyttämisestä maalissa, ja numerolappu palautetaan kisatoimistoon. Juomapisteiltä on tarvittaessa kuljetus maaliin. Mikäli loukkaannut matkan varrella, soita järjestäjän puhelinnumeroon, ilmoittaudu juomapisteellä tai pyydä apua toisilta.

TAPAHTUMAKESKUKSEN PALVELUT

Numerolappua vastaan tarjoillaan keittolounas, leipää lisukkeineen, lämpimiä juomia ja mehua. Muista pitää numerolappu mukanasi aterioimaan tullessasi. Tapahtumakeskuksessa toimii virvokkeiden myyntipiste, maksutapana toimii käteinen.

WC:t ovat tapahtumakeskuksessa.

Hoka One Onen pisteellä on mahdollista kokeilla uusia polkujuoksukenkiä.