Tapahtumakeskus ja pysäköinti

Tapahtumakeskus sijaitsee Turun Länsikeskuksessa vanhan Kodin Ykkösen (nykyinen Länsi1) takapihalla osoitteessa Viilarinkatu 5. Autojen pysäköinti tapahtuu Länsikeskuksen liikekeskuksen parkkipaikoilla. Tapahtuman aikana Länsi1-kauppakeskuksen wc-tilat ovat juoksijoiden käytettävissä.

Tapahtumapaikalle on myös helppoa saapua linja-autolla, sillä seuraavat linjat: 6, 7, 60, 88, 206, 300, 301, 302, 303, P3 kulkevat Länsikeskuksen kautta. Mikäli saavut paikalle muutoin kuin omalla autolla, tapahtuman järjestäjän toimesta on tarjolla rajallinen tila varustesäilytykselle tapahtuman ajan lähtöalueen yhteydessä. Omalla autolla saapuvia suositellaan säilömään tavaransa autoon.

Lähtöpaikka, reitti ja juomapiste

Lähtöpaikka sijaitsee tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä kuntoradalla. Reitit kulkevat Kuninkojanlaakson lenkkeilyreiteillä ja metsäpoluilla.  Juostavat matkat ovat 7,2km ja 12,8km. Molemmilla reiteillä alku- ja loppukiihdys kulkee kuntorataa pitkin, muuten reitit kiertävät metsäpolkuja. Reitti kierretään vastapäivään ja pidempi reitti kiertää maastolenkin kahdesti. Toiselle kierrokselle/maaliin käännytään maastossa olevien opasteiden mukaisesti. Juomapiste sijaitsee toiselle kierrokselle/maaliin käännyttäessä. Reittikartat ovat esillä tapahtumakeskuksessa ja netistä Länsikeskus Trailin Reittikartat-sivulla. Reitit on merkitty puihin kiinnitetyin kreppinauhoin.

Alustava aikataulu

Numerolappujen jako klo 10:00 – 10:45

Paikan päällä ilmoittautuminen klo 10:45 mennessä

Lähtö klo 11:00

Toiminta tapahtumassa

Numeroiden haku ja paikan päällä ilmoittautuminen infopisteestä klo 10:00-10:45 välisenä aikana. Numerolappu on oltava juoksun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Numerot kerätään maalissa. Infosta saat tapahtumamateriaalin mukana numeron kiinnitykseen tarkoitetut hakaneulat. Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Juoksijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa juoksijaa. Järjestäjän puhelinnumero tapahtuman aikana on 0408671105. Tapahtumassa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa juoksijat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman juoksijan erillistä suostumusta.

Kahvio

Länsi1-kauppakeskuksen katutasossa sijaitseva Länsi Cafe palvelee koko tapahtuman ajan.

Ajanotto ja tulokset

Juoksija käyttää koko kilpailun ajan järjestäjän toimesta annettua numeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Muista palauttaa numerolappu maalissa. Juoksun lähtö tapahtuu massalähtönä, kaikki lähtevät samaan aikaan. Tapahtuman tulokset tulevat tapahtumakeskuksen tulostaululle tapahtuman päätyttyä sekä internettiin www.turkutrailcup.com.

Palkinnot

Scandinavian Outdoor tarjoaa arvontapalkinnot.

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila tapahtuman ajaksi lähtö/maalialueen yhteyteen. Omalla autolla saapuvia suositellaan säilömään tavarat autoon. WC-tilat ovat Länsi1-kauppakeskuksessa pääoven läheisyydessä.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Osallistujille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksutapahtumaan osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy lähtö/maalialueelta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen oheisesta linkistä

Paikan päällä voi ilmoittautua vielä 10:45 asti

Ilmoittautumiset maksetaan Turun Weikkojen tilille: FI98 2264 1800 1494 99 (osallistujan nimi viestikenttään)
19.5. jälkeen maksaneiden pyydetään ottamaan maksukuitti mukaan.

Osanottomaksut:
19.5. mennessä ilmoittautuneille 15e
20. – 25.5. klo 10.45 mennessä ilmoittautuneille 20e
Paikan päällä maksu käteisellä.

Osallistumisen voi myös maksaa ePassilla ja Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Seteleiden luovutus paikan päällä, maksu ilmoittautumisajankohdan mukaan 15€/20€

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com