Kilpailukeskus ja pysäköinti

Tapahtumakeskus sijaitsee Turun länsikeskuksessa vanhan Kodin Ykkösen (nykyinen Länsi1) takapihalla osoitteessa Viilarinkatu 5. Autojen pysäköinti tapahtuu länsikeskuksen liikekeskuksen parkkipaikoilla. Tapahtuman aikana Länsi1 kauppakeskuksen wc-tilat ovat juoksijoiden käytettävissä.

Tapahtumapaikalle on myös helppoa saapua linja-autolla, sillä seuraavat linjat: 6, 7, 60, 88, 206, 300, 301, 302, 303, P3 kulkevat Länsikeskuksen kautta. Mikäli saavut paikalle muutoin kuin omalla autolla, tapahtuman järjestäjän toimesta on tarjolla rajallinen tila varustesäilytykselle tapahtuman ajan lähtöalueen yhteydessä. Omalla autolla saapuvia suositellaan säilömään tavaransa autoon.

Lähtöpaikka ja reitti

Lähtöpaikka sijaitsee tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä kuntoradalla. Reitit kulkevat Kuninkojanlaakson lenkkeilyreiteillä ja metsäpoluilla.  Juostavat matkat ovat 7,2 km ja 12,8 km. Molemmilla reiteillä alku- ja loppukiihdys kulkee kuntorataa pitkin, muuten reitit kiertävät metsäpolkuja. Pidempi reitti kiertää maastolenkin kahdesti. Toiselle kierrokselle/maaliin käännytään maastossa olevien opasteiden mukaisesti. Reittikartat ovat esillä tapahtumakeskuksessa ja netistä Länsikeskus Trailin Reittikartat-sivulla. Reitit on merkitty puihin kiinnitetyin nauhoin.

Aikataulu

Aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa

Toiminta tapahtumassa

Osanoton varmistus ja numeron haku tapahtuvat tapahtumakansliasta klo 10.00-10.30 välisenä aikana. Numerolappu on oltava juoksun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Kansliasta saat kilpailumateriaalin mukana numeron kiinnitykseen tarkoitetut hakaneulat. Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Juoksijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa juoksijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on 0408671105. Tapahtumassa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa juoksijat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman juoksijan erillistä suostumusta.

Kahvio

Länsi 1 -kauppakeskuksen katutasossa sijaitseva Länsi Cafe palvelee koko tapahtuman ajan.

Ajanotto ja tulokset

Juoksija käyttää koko kilpailun ajan järjestäjän toimesta annettua numeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Juoksun lähtö tapahtuu massalähtönä, kaikki sarjat ja matkat lähtevät samaan aikaan. Tapahtuman tulokset tulevat tapahtumakeskuksen tulostaululle tapahtuman päätyttyä sekä internettiin www.turkutrailcup.com.

Palkinnot

 

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila tapahtuman ajaksi lähtö/maalialueen yhteyteen. Omalla autolla saapuvia suositellaan säilömään tavarat autoon. WC-tilat ovat Länsi1 kauppakeskuksessa pääoven läheisyydessä.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Juoksijoille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksukilpailuun osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy lähtö/maalialueelta.

Ilmoittautuminen

 

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com