Kilpailukeskus ja pysäköinti

Kilpailukeskus sijaitsee Turun länsikeskuksessa vanhan Kodin Ykkösen (nykyinen Länsi1) takapihalla osoitteessa Viilarinkatu 5. Kilpailukanslia on Intersport Megastore Länsikeskuksen huoltopisteellä. Autojen pysäköinti tapahtuu länsikeskuksen liikekeskuksen parkkipaikoilla. Tapahtuman aikana Länsi1 kauppakeskuksen wc-tilat ovat kilpailijoiden käytettävissä.

Kilpailupaikalle on myös helppoa saapua linja-autolla, sillä seuraavat linjat: 6, 7, 60, 88, 206, 300, 301, 302, 303, P3 kulkevat Länsikeskuksen kautta. Mikäli saavut paikalle muutoin kuin omalla autolla, kilpailun järjestäjän toimesta on tarjolla rajallinen tila varustesäilytykselle kilpailun ajan lähtöalueen yhteydessä. Omalla autolla saapuvia suositellaan säilömään tavaransa autoon.

Lähtöpaikka ja reitti

Lähtöpaikka sijaitsee kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä kuntoradalla. Reitit kulkevat Kuninkojanlaakson lenkkeilyreiteillä ja metsäpoluilla.  Juostavat matkat ovat 7,2 km ja 12,8 km. Molemmilla reiteillä alku- ja loppukiihdys kulkee kuntorataa pitkin, muuten reitit kiertävät metsäpolkuja. Pidempi reitti kiertää maastolenkin kahdesti. Toiselle kierrokselle/maaliin käännytään maastossa olevien opasteiden mukaisesti. Reittikartat ovat esillä kilpailukeskuksessa ja netistä Länsikeskus Trailin Reittikartat-sivulla. Reitit on merkitty puihin kiinnitetyin nauhoin.

Aikataulu

10.00       Kilpailukeskus aukeaa

10.00-10.30    Materiaalin nouto kilpailukansliasta Intersport Megastoresta

10.45        Ryhmittyminen lähtöpaikalle

11.00        Kilpailun lähtö

12.00        Palkintojenjako juoksijoiden saapuessa maaliin

14.00        Kilpailukeskus sulkeutuu

Toiminta kilpailuissa

Osanoton varmistus ja numeron haku tapahtuvat kilpailukansliasta klo 10.00-10.30 välisenä aikana. Numerolapun on oltava kilpailun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Kansliasta saat kilpailumateriaalin mukana numeron kiinnitykseen tarkoitetut hakaneulat. Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Kilpailijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa kilpailijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on 0408671105. Kilpailussa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa kilpailijat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa kilpailunjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman kilpailijan erillistä suostumusta.

Kisakahvio

Länsi 1 -kauppakeskuksen katutasossa sijaitseva Länsi Cafe palvelee koko tapahtuman ajan.

Ajanotto ja tulokset

Kilpailija käyttää koko kilpailun ajan järjestäjän toimesta annettua kilpailunumeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Kilpailun lähtö tapahtuu massalähtönä, kaikki sarjat ja matkat lähtevät samaan aikaan. Kilpailun tulokset tulevat kilpailukeskuksen tulostaululle kilpailun päätyttyä sekä internettiin www.turkutrailcup.com.

Palkinnot

Arvontapalkinnot kaikkien osallistujien kesken. Palkinnot tarjoaa Intersport Megastore Länsikeskus. Palkinnot voi noutaa maalista heti maaliintulon jälkeen. Palkinnonsaajat julkaistaan tulostaululla välittömästi lähtölaukauksen jälkeen.

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila kilpailun ajaksi lähtö/maalialueen yhteyteen. Omalla autolla saapuvia suositellaan säilömään tavarat autoon. WC-tilat ovat Länsi1 kauppakeskuksessa pääoven läheisyydessä.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Kilpailijoille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksukilpailuun osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy lähtö/maalialueelta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake: http://turkutrailcup.com/lansikeskus/ilmoittautuminen/

Ennakkoilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 14.5.2017 mennessä. Ennakkoilmoittautumismaksu on 15€ ja se maksetaan tilille:

FI98 2264 1800 1494 99.

Jälki-ilmoittautumisen voi tehdä 19.5. klo 15 asti ilmoittautumislomakkeella tai paikan päällä viimeistään 30 minuuttia ennen kilpailun alkua. 15.5. alkaen jälki-ilmoittautumismaksu on 20€ ja se maksetaan joko tilille FI98 2264 1800 1494 99 tai käteisellä kilpailukansliaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota mukaan tosite maksutapahtumasta kansliaan varmistusta varten!

Osallistumisen voi myös maksaa Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Seteleiden luovutus paikan päällä, maksu ilmoittautumisajankohdan mukaan 15€/20€

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com