Hirvensalo Trail polkujuostaan sunnuntaina 15.9.2019. Samalla Hirvensalo Trail on Turku Trail Cup -kauden 2019 kuudes tapahtuma. Hirvensalo Trailin erikoispiirteenä on nousurikas reitti, joka haastaa juoksijat korvista varpaisiin.

Tapahtumakeskus ja pysäköinti

Tapahtumakeskus sijaitsee Hirvensalon hiihtokeskuksen alueella, osoitteessa  Vanha Kakskerrantie 2, Turku.

Autojen pysäköinti tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä olevalla parkkialueella.

Tapahtumakeskuksessa on sisätilaa wc-tiloineen, mutta ei pukuhuoneita tai suihkuja. Tapahtuman järjestäjän toimesta on varustesäilytykselle rajallinen tila.

Lähtöpaikka, reitti ja juomapiste

Lähtö -ja maalialue sijaitsee tapahtumakeskuksessa Hirvensalon laskettelurinteen juurella. Juomapiste rinteen huipulla 🙂

Reitit kulkevat Hirvensalon ulkoilualueella monipuolisia polkuja pitkin. Juostavat matkat ovat 6 km, 10 km sekä 20 km. 10 km:n reitti käy huiputtamassa Hirvensalon laskettelurinteen laen kolmesti. Pitkä 20 km:n reitti kiertää 10 km:n lenkin kahdesti.

Reittikartat ovat esillä tapahtumakeskuksessa sekä www.turkutrailcup.com -nettisivuilla. Reitit on merkitty puihin kiinnitetyin kreppinauhoin.

10 km:n reitillä on tien ylitys. Tämä tie ylitetään kahdesti samasta kohtaa. Liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä.

Aikataulu

Numerolappujen jako klo 10:00 – 10:40

Paikan päällä ilmoittautuminen klo 10:40 mennessä.

Kaikkein matkojen yhteislähtö klo 11:00.

Toiminta tapahtumassa

Ilmoitautuminen ja numeroiden haku tapahtuvat infosta klo 10:00-10:40 välisenä aikana. Numerolappu on oltava juoksun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Infosta saat tapahtumamateriaalin mukana numeron kiinnitykseen tarkoitetut hakaneulat. Muistakaa palauttaa numerolaput hakaneuloineen juoksun jälkeen.

Roskien kuten geelien tai muiden paperien luontoon heittäminen on ehdottomasti kiellettyä!

Juoksijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa juoksijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on 0505820084.

Tapahtumassa otetaan kuvia ja videomateriaalia, joissa osallistujat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman osallistujan erillistä suostumusta.

Ajanotto ja tulokset

Osallistuja käyttää koko juoksun ajan järjestäjän toimesta annettua numeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Numerot kerätään maalissa.

Tapahtuman lähtö tapahtuu yhteislähtönä, kaikki sarjat ja matkat lähtevät samaan aikaan.

Tapahtuman tulokset tulevat tapahtumakeskuksen tulostaululle tapahtuman päätyttyä sekä internettiin www.turkutrailcup.com.

Palkinnot

Sarjojen kolmelle nopeimmalle TTC-muffinssi. Arvontapalkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Arvontapalkinnot tarjoaa Scandinavian Outdoor. Koko cupin kolmelle parhaalle naiselle sekä miehelle Hoka One One -polkujuoksukengät!

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila tapahtuman ajaksi lähtö- ja maalialueen yhteyteen.  WC-tilat ovat käytössä.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Osallistujille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksutapahtumaan osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy lähtö/maalialueelta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen oheisesta linkistä

Paikan päällä voi ilmoittautua vielä 10:40 asti.

Ilmoittautumiset maksetaan Turku Trail Cup ry:n tilille: FI34 1173 5000 8990 45 (osallistujan nimi viestikenttään).

8.9. jälkeen maksaneiden pyydetään ottamaan maksukuitti mukaan.

Osanottomaksut:

8.9. mennessä ilmoittautuneille 15€.

9.9. – 15.9. klo 10:40 mennessä ilmoittautuneille 20€.

Paikan päällä maksu käteisellä.

Osallistumisen voi myös maksaa Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai ePassi-sovelluksella. Seteleiden luovutus paikan päällä, maksu ilmoittautumisajankohdan mukaan 15€/20€.

Yhteystiedot

turkutrailcup@gmail.com