Lupasimme taannoin uutisia syyskauden uutuksista! Voimme iloiten tiedottaa, että vuoden 2019 Turku Trail Cupin syyskauden toisena tapahtumana juostaan viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty SaaristoTrail Paraisten saaristoisessa kalliomaastossa! Viime vuonna SaaristoTrail keräsi jo noin 300 osallistujaa ollen alueen suurin polkujuoksutapahtuma! Tänä vuonna SaaristoTrail kerryttää myös Turku Trail Cup pistepottia peräti kolmelta eri matkalta, sillä reittivalikoimasta löytyvät 5km, 11km sekä 18km matkat! Reitit tuovat jo ennestäänkin nousumetreillä sävytettyyn syyskauteen yhden haasteen lisää, sillä 11k reitillä nousua kertyy 300m ja 18km reitillä peräti 620m!

Lisätietoja tapahtumasta, sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät SaaristoTrailin omilta nettisivuilta osoitteesta: https://saaristotrail.fi/