Turku Trail Cup keräsi kaikissa kolmessa kevätkauden tapahtumassa reippaasti yli 100 polkujuoksijaa nauttimaan Turun alueen upeista polkureiteistä! Syyskauden avaus tapahtuu kolmatta kertaa järjestettävässä Maaria Trailissa kuukauden päästä 1.9. Maaria Trail oli viime vuonna Turku Trail Cupin toiseksi suurin tapahtuma ja toiveissa onkin heti syyskauden alkajaisiksi lyödä cupin osallistujaennätys uusiin lukemiin!

Maaria Trailissa matkoina on tarjoilla aiempien vuosien tapaan 20km, 10km ja 6km reitit, jotka kulkevat upeassa Maarian altaan lähimaastossa!  Jokaiselle matkalle tarjolla on sekä kilpa-, että retkisarja ilman ajanottoa, joten jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Kisajärjestelyissä on viime vuoden tapaan apuna Maarian Mahti.

Maaria Trailin jälkeen Trail Cup siirtyy Turun vuoristoon Hirvensalon laskettelurinteen ympäristössä 29.9. käytävään Hirvensalo Trailiin, jossa nousumetrit ja laskettelukeskuksen laelta avautuvat näkymät koko Turun yli eivät varmasti jätä ketään kylmäksi! Kauden päätös tullaan käymään viimevuotiseen tapaan itseoikeutetusti Parmaharjun hyppyrimäen maastossa 13.10, jossa jokainen kynnelle kykenevä voi jättää viimeisetkin voimanrippeensä viimeisellä kilometrillä kavuttaviin hyppyrimäen portaisiin! Turku Trail Cup toivottaa kaikki kauempaakin avosylin testaamaan Turun alueen upeimpia polkumaastoja myös syyskaudella!