Länsikeskuksen kukkulat on nyt jätetty taakse ja aika siirtää katseet kohti Piikkiön vuoristoa! Piikkiö Trailia on jo muutaman vuoden ajan järjestetty nimellä Piikkiön polkujuoksu ja tänä vuonna tapahtuma on liitetty osaksi Turku Trail Cuppia.

Piikkiössä tarjolla on yleiseen sarjaan kolme matkaa, sekä alle 11-vuotiaille lapsille oma ilmainen 1km kisa! Siispä Tarjolla on polkujuoksun riemua jokaiselle nappulasta vaariin, oman mielensä mukaan! Ilmoittautumien tapahtumaan tapahtuu osoitteessa http://turkutrailcup.com/piikkio/ilmoittautuminen-piikkio/ Ennakkoilmoittautuminen alennettuun 15€ hintaan on auki maanantaihin 29.5 klo 23.59 asti, jonka jälkeen jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista samaisessa osoitteessa 4.6. asti ja tapahtumapäivänä kilpailupaikalla!

Muistutuksen sanana vielä, että polkujuoksuaiheinen kuvakisa instagramissa ja twitterissä on auki vielä tämän päivän puoleenyöhön asti, joten ei muuta kun upeasta polkujuoksukelistä nauttimaan ja jakamaan tunnelmia somessa! Kisaan osallistut käyttämällä hashtagejä #inov8 #turkutrailcup #piikkiötrail Palkintona ilmainen osallistuminen Piikkiön tapahtumaan!