Inov-8 Turku Trail Cupin avauskisa käyty! Suurkiitokset kaikille osallistujille, sekä järjestelyissä avittaneelle Turun Weikoille! Lopputulokset, sekä kokonaiscupin pistetilanne ensimmäisen osakisan jälkeen nyt löydettävissä nettisivuilta! Myös kuvat tapahtumasta on julkaistu Länsikeskus Trailin sivujen alla.

Reitti sai osallistujilta kiitosta mm. haastavuudestaan ja hienoista poluista, mutta juomapisteelle olisi kyllä ollut näin lämpimissä keleissä tarvetta! Pahoittelut tästä ja tulevaisuudessa otamme virheestä opiksemme tarjoten juomaa myös reitin varrella!

Seuraava osakilpailu käydäänkin sitten jo reilun kahden viikon päästä 5.6. Piikkiö Trailissa! Siellä matkoina 4, 8 ja 12 kilometriä, tämän lisäksi alle 11-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi kilometrin mittaiselle reitille. Piikkiö Trailin kuvakisa instagrammissa ja twitterissä on käynnissä vielä maanantaihin asti ja ennakkoilmoittautuminen avoinna maanantaihin 29.5 asti!

Tästä on hyvä jatkaa!
-TTC