HUOMIO POLKUJUOKSIJAT! RUISSALO WINTER TRAIL SIIRTYY VALITETTAVASTI MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN! Kävimme tänään tarkistamassa Ruissalon reittejä ja kuten alla olevista kuvista on havaittavissa viime viikkoisten lumisateiden myötä säät eivät tällä kertaa meitä suosineet. Polut ovat vielä suurilta osin niin jäässä ja tulevan viikon sääennusteet eivät näytä viitteitä siihen suuntaan, että ensi viikonloppuna olisi turvallista ja vastuullista kilpailua järjestää. Pyrimme ilmoittamaan uuden ajankohdan Ruissalon osakilpailulle mahdollisimman nopeasti, mutta näillä näkymin Cup alkaa Länsikeskuksesta 20.5.! Jo ilmoittautuneihin olemme yhteydessä sähköpostitse ja jo maksaneille rahat palautamme tileille. Pahoittelemme tapahtunutta ja suuntaamme katsemme kohti Länsikeskus Trailia, jonka kisainfo ja ratakartat julkistamme ensi viikolla! Pysykää kanavalla!