Turku Trail Cup

Tule ja koe Varsinais-Suomen upeat polkumaisemat, joko kieli vyön alla tai kieli poskella!

INOV-8 Turku Trail Cup alkaa Ruissalosta!

Kaikkien aikojen ensimmäinen INOV-8 Turku Trail Cupin osakilpailu Ruissalo Winter Trail käydään itseoikeutetusti Ruissalon luonnonkauniissa talvijuostavassa polkumaastossa 12.3.2017! Kisakeskus sijaitsee Saaronniemen parkkialueiden välittömässä läheisyydessä taaten lähdöstä maaliin upeita merellisiä kevättalvisia maisemia!

Matkoina Ruissalossa on tarjolla 9km:n ja 13km:n radat sekä naisten että miesten sarjoille. Ruissalon osakilpailun järjestelyistä vastaavat yliopistosuunnistajien OL-UT yhdessä Turku Trail Cup ry:n kanssa. Kisakeskuksessa on tarjolla wc-tilat, mutta varsinaista varustesäilytystä ei ole. Auton avaimet on mahdollista jättää säilöön juoksun ajaksi kisakansliaan.

Haluamme aktivoida polkujuoksukansaa sankoin joukoin luontoon jo ennen jokaista osakilpailua järjestäen viikon mittaisen polkujuoksuaiheisen Instagram-kuvakisan kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Ruissalon kisaan voit osallistua käyttämällä yhdessä seuraavia hashtageja : #TurkuTrailCup #Inov8 #RuissaloWinterTrail. Ruissalon tapahtuman kuvakisa järjestetään siis 19-26.2, jonka jälkeen arvovaltainen raati kokoontuu valitsemaan voittajan, joka palkitaan ilmaisella osallistumisella Ruissalo Winter Trail kisaan. Voittajakuva julkaistaan Turku Trail Cupin somessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti!

Kilpailussa arvotaan joka sarjassa Nonamen tarjoamia tavarapalkintoja, sekä toki jaetaan ensimmäiset himoitut pisteet INOV-8 Turku Trail Cupin kokonaiskisaan! Maalintulijoita odottaa tarjoiluna lämmintä mehua, sekä x määrä taatusti maukkaita Turku Trail Cup muffineja sarjojen nopeimmille! Sääntönä nopeat syövät, hitaat eivät! 🙂

Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.turkutrailcup.com. Kyselyitä voi myös osoittaa sähköpostilla turkutrailcup@gmail.com

Juoksuterveisin,
Inov-8 Turku Trail Cup

« »

© 2018 Turku Trail Cup. Sponsored by Hoka One One.